top of page

Sofia Schmidt

Jeg kan varmt anbefale Nana Rashids Vocalstudio til alle, der har lyst til at forbedre, udfordre og udforske deres sangstemme! Nana er en fantastisk lærer med en glad og smittende energi, og hun har altid nye tricks i ærmet, så øvelserne og sangen sidder lige i skabet!
Jeg har ved at følge Nanas undervisning oplevet, at jeg har fået meget mere kontrol, komfort og udtryk i min stemme, noget jeg har kæmpet med i årevis. 5 stjerner herfra! :D

Signe Lykke

Sangundervisning hos Nana Rachids Vocalstudio er intet mindre end fantastisk! Nana's passion for musikken giver en skøn energi i øvelokalet, og man føler sig i trygge hænder med det samme. Hun er en super dygtig formidler af det sang-tekniske, og man bliver mødt lige på det niveau man er. Med hendes positive tilgang til alting, giver hun gerne en kærlig opsang, så man lige kan lidt mere end man troede man kunne. Nana har stort fokus på processen, og hun formår altid at finde de øvelser der bedst udvikler stemmen. Nana's undervisning er transformerende, inspirerende og hun er yderst kompetent. Jeg vil varmt anbefale Nana Rachids Vocalstudio til ALLE der har lyst til at lære at synge og udvikle sig gennem sang ♥

Morten Arnfred

Jeg har fået undervisning af Nana i omkring et halvt år og har rykket mig virkelig meget! Jeg har tidligere fået sangundervisning, men udbyttet var slet ikke det samme som med den tilgang Nana anvender. Nana er en fantastisk sød og dygtig underviser, og hun har været super skarp til at høre hvilke øvelser jeg skulle lave, så min stemme kom det rigtige sted hen.

Trine Kragh

Nana er meget talentfuld, og skøn at blive undervist af. Hendes sangundervisning kan varmt anbefales, og så er hun et meget dejligt menneske!

Please reload

Emilie Moldow

Utrolig personlig og specificeret undervisning, der rykker elevens evner og påvirker ens udvikling positivt fra time til næste. Nana er 110% dedikeret til det formål at få det bedste ud af hver enkelt elevs potentiale og evner. At begynde til undervisning hos Nana er uden tvivl det bedste jeg har gjort for min vækst som vokalist. 
Kan anbefale undervisningen til alle - professionelle som nybegyndere, der lever og ånder for glæden ved at synge og bruge sin stemme som instrument.

Jonas Bachman

 Jeg kan på det varmeste anbefale sangundervisningen hos Nana Rashids Vocalstudio. Undervisningen foregår under trygge rammer, hvor man bliver mødt på det niveau, som man nu befinder sig på. Nanas tilgang til stemmen er meget inspirerende og igennem hendes øvelserne, mærker man hurtigt forskel. Jeg har personligt fået en hel del ud af mine gange hos Nana, og vil anbefale undervisningen til enhver, som ønsker at få en bedre kontrol over stemmen og udvikle sin sang. Til sidst skal det siges at Nana også bare er en skøn person at være i lokale med. Så man kan ikke andet end at gå derfra med et stort smil på læben og en lyst til at gå hjem og øve videre! 🙌

Johanna Bechsgaard Sørensen

Fantastisk sangundervisning! Nana er mega dygtig, nørdet og meget meget sød. Jeg har opnået ting med min stemme jeg ikke troede var muligt. Hun har en personlig og lærerig tilgang til en meget teknisk sangteknik, det er spændende og meget motiverende. Fra gang til gang kan jeg mærke forskel og udvikling. 
Jeg kan anbefale Nanas undervisning til alle, både professionelle og nyudklækkede sangere <3

Sille Bay Gercke

Jeg har fået undervisning af Nana i knap et år, og jeg føler ikke at min stemme har udviklet sig så meget på så kort tid nogensinde. Nana er utrolig dygtig til det hun gør, og hendes engagement smitter i den grad.
Det er vildt imponerende så meget Nana ved om stemmen og strubehovedet.
Når jeg har været til undervisning hos Nana, får jeg lyst til at gå hjem og øve mig endnu mere. Hun inspirer mig til at øve mig, ved at vise at hun tror på mig. Hun viser youtubeklip af absurd dygtige sangerinder og fortæller mig, at hvis jeg øver mig nok, ville jeg kunne blive lige så dygtig. 
Alle som har den mindste interesse for sang, burde prøve at gå hos Nana Rashid, for hun booster virkelig ens selvtillid.

Ann Karina Høvik Søby

Desværre kan jeg ikke give mere end 5 stjerner, men hvis jeg kunne så ville jeg.

Hvad Nana har betydet for min stemme, kan næsten ikke beskrives med ord. Hendes undervisningsform er sjov, spændende og ikke mindst ekstrem lærerig.

Teknikken der benyttes er den bedste teknik jeg endnu har prøvet, og jeg har været igennem en del ;) Den skåner stemmen og man kan lige pludselig synge en hel aften uden at belaste stemmen.

Nanas pedagogiske evner, er ligeledes fantastiske. Hendes gode humør og let til smil og grin, afspejles i hendes undervisning.

Nana har mine varmeste anbefalinger :)

Please reload

bottom of page