top of page
  • Writer's pictureNana Jensen

Et nytårsfortsæt om at synge

Godt nytår først og fremmest :) De sidste to uger har jeg spurgt folk om deres nytårsfortsætter og for første gang har jeg hørt - jeg vil gerne synge mere, men jeg ved ikke helt hvordan jeg kommer igang.


Så hvis nu du går med en drøm om at musik og sang skal fylde meget mere i det nye år kommer her 5 gode råd til at komme igang.


  1. Find ud af hvad du gerne vil lære og fokuser på det.

  2. Sæt små mål for din øvning. Det hele handler om at få en øverutine igang omkring sang. Det giver klart de bedste resultater. På den måde er du nemlig ikke afhængig af din motivation, men så bliver sang en vane og en del af din hverdag.

  3. Ros dig selv hver gang du øver dig.

  4. Indgå i så mange musikalske sammenhænge fx. kor.

  5. Find en underviser, der kan hjælpe dig med at give dig de rigtig redskaber til at nå dit mål.


Og så en lille hjælp til dig, der ønsker at komme igang


Et lille nytårstilbud, der kan få dig igang til blot 1250,-*


Det får du til en værdi af 1800 - så du sparer altså 30,5 %


1 lektion time af 55 min

1 lektion 25 min

1 lektion 25 minTilbuddet gælder til og med den 1. Februar.

  • (gælder for nye elever eller elever der ikke har været igang det seneste år)46 views0 comments

Comments


bottom of page