• Nana Rashid

Hvorfor ikke prøve online sangundervisning?!


I disse tider, hvor vi skal holde os hjemme for ikke at blive smittet eller smitte andre, tilbyder jeg sangundervisning online.

Men det er i virkeligheden ikke nyt. Jeg har undervist mine elever over bl.a. Skype, Facetime, når de ikke har haft mulighed for at komme til mig eller bor i andre dele af landet.

Hvad kan vi så online? Jo, vi kan en masse; vi kan træne din stemme, dit øre, og jeg kan give dig feedback på gennemsyngninger af sange, akkurat ligesom jeg gør, hvis du kommer her.

Jeg arbejder, som du også kan læse om i et tidligere blogindlæg og på min hjemmeside, meget med stemmeøvelser, som er skræddersyede til dig. Øvelserne hjælper dig til at finde balance mellem registrene i din stemme, så du får styrket din stemme. For det smukke er jo netop, når vi hører sangere, hvis instrument frit kan kommunikere den indre kreative stemme. Du kan høre nogle af øvelserne nedenfor i YouTube-klippet, hvor Michael Jackson får fjernundervisning på sin tour.

Jeg er selv blevet undervist online de seneste 6 år, og jeg har virkelig fået en masse ud af det og rykket mig både vokalt og musikalsk.

Jeg tilbyder lige nu. rabat på online timer 500 kr for 55 min. og 250 for 25 min.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at høre mere, og jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at arbejde sammen med mig om din stemme.

mail: nanarashidvocallab@gmail.com eller tlf.: 61670784


5 views

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now